A csőtörésekről

Az Érd és Térsége Vízközmű Kft (röviden: ÉTV) egy külön oldalon teszi közzé a csőtöréseket. Ez az oldal folyamatosan frissül és tartalmazza az aktuálisan fennálló csőtöréseket, a javítás valószínű befejezését és ha nagy kiterjedésű a probléma, akkor a vízosztási helyet, ahol a lajtoskocsi megjelenik.

Ezt az oldalt nem mindenki figyeli és ha éppen érinti őt a csőtörés, látja, hogy gond van a vízellátással, akkor sem első gondolata, hogy megnézze a weboldalt. Ha pedig éppenséggel már van víz, csak sáros, zavaros, akkor nem tudja, ez miért lehet, mert közben a hibát már elhárították, a havária oldalon már nem találja meg.

víz, pohár

Hírlevél

Létrehoztunk egy hírlevelet, amire feliratkozva emailt kaphatsz, ha az ÉTV havária oldalán változás történt.

Az üzenet automatikus, a hírlevél csak erre a célra készült, ide üzenetet küldeni, beszélgetni, felvenni a kapcsolatot az Érdekfeszítővel nem lehet. A hírlevélre feliratkozottak címlistája nem nyilvános és semmilyen egyéb célra nem lesz felhasználva, csak és kizárólag az ÉTV havária oldalának változása fog a hírlevélben megjelenni.

Az email címeket a Google Groups rendszere tárolja és csak az Érdekfeszítő szerkesztői láthatják.

Feliratkozás/leiratkozás

Kétféle módon tudsz feliratkozni a hírlevélre. Az egyszerűbb, ha kitöltöd az űrlapot és egy ellenőrzés után néhány napon belül felkerülsz a listára, amiről egy külön értesítést is kapsz majd.

Másik módja a feliratkozásnak, ha emailt küldesz az erd-csotores+subscribe@googlegroups.com email címre. Egy megerősítő email jön, amire válaszolnod kell (bármit), majd ezek után kerülsz csak fel a listára.

A listáról leiratkozni szintén emailben lehet, az erd-csotores+unsubscribe@googlegroups.com címre küldött emaillel. Ez egyébként szerepel minden email láblécében is.

A hírlevél a ÉTV havária oldalának változásait figyeli, ezért előfordulhatnak téves riasztások, illetve előfordulhat, hogy valahol csőtörés van, de az oldalra nem kerül fel, ezért mi sem tudhatunk róla, ezekért előre is elnézést kérünk.

A levélben kapott üdvözlő szöveggel szemben ez nem egy hagyományos csoport. Nem tudsz belépni sehova, nem tudsz megnézni semmit, nem tudsz írni a „csoportnak”! Ez csak egy hírlevél, amire feliratkoztál.

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelő

Adatkezelő: Workaholic Kft.
Székhely: 2030, Érd, Petőfi Sándor utca 21.
Email: info@workaholic.hu
Webcím: workaholic.hu

Kezelt adatok, annak célja és időtartama

A kezelt adatok köre: email cím.

Célja: az email címet abból a célból kérjük el, hogy arra értesítéseket küldjünk az Érdi Újság online megjelenésével kapcsolatban.

Időtartama: az adatkezelés a felhasználó hozzájárulásának visszavonásáig történik. A hozzájárulást az erd-csotores+unsubscribe@googlegroups.com címre küldött emaillel bármikor visszavonhatod. A visszavonás után adatod törlődik és nem lesz nyoma annak, hogy valaha is használtad volna.

Hozzáférés

Az adatokhoz csak a Workaholic Kft. munkatársai, azon belül az Érdekfeszítő portál szerkesztői férnek hozzá.

Adattárolás és továbbítás

Az adatok a Google rendszerében, mint harmadik fél rendszerében tárolódnak. Az adatokat ezen kívül harmadik félnek nem adjuk ki és nem továbbítjuk.

Egyéb

A hírlevél egyelőre teszt üzemmódban van, kisebb változtatások még várhatók rajta. A szolgáltatás egy tőlünk független, külső oldalt monitoroz, aminek az elérhetősége, felépítése vagy léte nem tőlünk függ. Ezért a szolgáltatás technikai feltételei bármikor úgy változhatnak, hogy a szolgáltatás előzetes bejelentés nélkül megszűnik.

Figyelem! Az Érdekfeszítőnek nincs kapcsolata az Érd és Térsége Vízközmű Kft-vel. Mi csupán jelezzük egy oldal változásait. Ha az ÉTV szolgáltatásával vagy csőtöréssel kapcsolatban lenne megjegyzésed, hozzászólásod, akkor keresd fel a szolgáltatót.