Érdi Újság

Érdi Újság

Összegyűjtöttük az Érdi Újság összes, digitálisan elérhető számát egy helyre, ami elérhető ezen a linken.

Az újságokat elérheted a város weblapján is, csak itt egy kicsit jobban szét vannak szórva.

Hírlevél

Létrehoztunk egy hírlevelet is, amire feliratkozva emailt kaphatsz, ha új lapszám került fel.

Az üzenet automatikus, a hírlevél csak erre a célra készült, ide üzenetet küldeni, beszélgetni, felvenni a kapcsolatot az Érdekfeszítővel nem lehet. A hírlevélre feliratkozottak címlistája nem nyilvános és semmilyen egyéb célra nem lesz felhasználva, csak és kizárólag az Érdi Újság új lapszámainak megjelenése fog a hírlevélben megjelenni.

Az email címeket a Google Groups rendszere tárolja és csak az Érdekfeszítő szerkesztői láthatják.

Kétféle módon tudsz feliratkozni a hírlevélre. Az egyszerűbb, ha kitöltöd az űrlapot és egy ellenőrzés után néhány napon belül felkerülsz a listára, amiről egy külön értesítést is kapsz majd.

Másik módja a feliratkozásnak, ha emailt küldesz az erdi-ujsag-online+subscribe@googlegroups.com email címre. Egy megerősítő email jön, amire válaszolnod kell (bármit), majd ezek után kerülsz csak fel a listára.

A listáról leiratkozni csak emailben lehet, az erdi-ujsag-online+unsubscribe@googlegroups.com címre küldött emaillel. Ez egyébként szerepel minden email láblécében is.

A hírlevél az erd.hu változásait figyeli, ezért előfordulhatnak téves riasztások, ezekért előre is elnézést kérünk.

A levélben kapott üdvözlő szöveggel szemben ez nem egy hagyományos csoport. Nem tudsz belépni sehova, nem tudsz megnézni semmit, nem tudsz írni a „csoportnak”! Ez csak egy hírlevél, amire feliratkoztál.

A hírlevél teszt üzemmódban van, kisebb változtatások még várhatók rajta. A szolgáltatás egy tőlünk független, külső oldalt monitoroz, aminek az elérhetősége, felépítése vagy léte nem tőlünk függ. Ezért a szolgáltatás technikai feltételei bármikor úgy változhatnak, hogy a szolgáltatás előzetes bejelentés nélkül megszűnik.

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelő

Adatkezelő: Workaholic Kft.
Székhely: 2030, Érd, Petőfi Sándor utca 21.
Email: info@workaholic.hu
Webcím: workaholic.hu

Kezelt adatok, annak célja és időtartama

A kezelt adatok köre: email cím.

Célja: az email címet abból a célból kérjük el, hogy arra értesítéseket küldjünk az Érdi Újság online megjelenésével kapcsolatban.

Időtartama: az adatkezelés a felhasználó hozzájárulásának visszavonásáig történik. A hozzájárulást az erdi-ujsag-online+unsubscribe@googlegroups.com címre küldött emaillel bármikor visszavonhatod. A visszavonás után adatod törlődik és nem lesz nyoma annak, hogy valaha is használtad volna.

Hozzáférés

Az adatokhoz csak a Workaholic Kft. munkatársai, azon belül az Érdekfeszítő portál szerkesztői férnek hozzá.

Adattárolás és továbbítás

Az adatok a Google rendszerében, mint harmadik fél rendszerében tárolódnak. Az adatokat ezen kívül harmadik félnek nem adjuk ki és nem továbbítjuk.

Egyéb

Figyelem! Az Érdekfeszítőnek nincs kapcsolata az Érdi Újsággal, sem a terjesztésével. Mi csupán összegyűjtöttük a lapszámokat. Ha az Érdi Újsággal kapcsolatban lenne megjegyzésed, hozzászólásod, akkor keresd fel a kiadót.