Te mire költenéd Érd város költségvetését?

MÁSOK ÁLTAL EDDIG ÖSSZEÁLLÍTOTT KÖLTSÉGVETÉS TERV
MÁSOK ÁLTAL EDDIG ELVILEG ELKÖLTÖTT MILLIÁRD

Játékra hívunk Titeket!

Miről szól ez az egész?

Költségvetést tervezni kemény dió még azoknak is, akik egyébként ezt teszik évről évre.
Meghatározzák a megoldandó feladatokat, az ellátandó területeket, aztán elkezdenek sakkozni, hogy a rendelkezésre álló pénzből melyikre mennyit lehetne költeni.
Vannak természetesen állandó költségek, felmerülnek tervezhető, és viszonylag nehezen tervezhetőek is.

Mivel ez bonyolult folyamat, ezért meg sem próbáljuk abban a formában tálalni. Inkább egy játékra hívunk Titeket, amiben megmutathatjátok, hogy Ti mire költenétek Érd pénzét!

  • kiválasztottunk 10 területet
  • kapsz 10 milliárd (10.000 millió) forintot
  • a saját prioritásaid alapján eloszthatod
  • és másokkal megoszthatod a saját költségvetésedet

Hangsúlyozzuk, hogy ez egy játék, tehát nem valószínű, hogy a következő évi költségvetést ez alapján állítaná össze a város megfelelő csapata.

A játék befejeződött!

Néhány példa

Pár példa azok közül, amiket az előző látogatók hoztak össze. Megnézheted, hogy ők hogyan gondolkodtak, milyen sorrendet állítottak fel, hogyan osztották el a rendelkezésükre álló összeget.

Elköltött: 800

2017-06-26 21:05:25

Látni szeretném

Elköltött: 9.500

2017-07-18 08:53:17

Látni szeretném

Elköltött: 10.000

2017-06-26 16:52:33

Látni szeretném

Elköltött: 9.580

2017-06-26 19:18:40

Látni szeretném

Elköltött: 10.000

2017-06-26 16:51:18

Látni szeretném

Elköltött: 10.000

2017-06-28 14:34:48

Látni szeretném

Impresszum

Ezt a költségvetés-tervezőt az Érden Élni Érde(m|k)es, az Érdlakó és az Érdekfeszítő csapata készítette. A csapat és ez az oldal semmilyen kapcsolatban nincs semmilyen hivatalos szervvel, beleértve az önkormányzatot és a polgármesteri hivatalt is.

A játékban részvétel ingyenes és semmilyen pénzügyi következményt nem von maga után. A játék bármikor előzetes értesítés nélkül leállhat, megszűnhet, és azért felelősséget nem tudunk vállalni.

A lapon megadott adatokat nem kötjük azonosíthatóan a látogatóhoz, az adatokat egy generált, a látogatóhoz nem köthető, anonimizált azonosítóval látjuk el. Ezzel az azonosítóval képezzük a megoszható linkeket, ezért azokból nem derülhet ki, hogy ki készítette.

Mivel a megadott adatokat a látogatók adják meg, ezért a csapat és az oldal nem vonható felelősségre ezekért.

Az Érden Élni Érde(m|k)es csapatát elérhetitek közvetlenül a weblapunkon keresztül, vagy Facebook oldalunkat használva, az Érdlakó csapatát elérhetitek közvetlenül a weblapunkon keresztül, vagy Facebook oldalunkat használva az Érdekfeszítő csapatát elérhetitek közvetlenül a weblapunkon keresztül, vagy Facebook oldalunkat használva.

Az oldal semmi esetre sem tökéletes, és lehetnek rajta hibák. Például tudjuk, hogy mobilon néha össze tudnak akadni a csúszkák. Ezért előre is elnézést kérünk.

Az oldal nem valós adatokkal és valós tételekkel került feltöltésre. Próbáltuk azt is, de az túl bonyolulttá tette a dolgokat és sok minden magyarázatra szorult. Az elkészült költségvetéseket (ha elég gyűlt össze), akkor talán statisztikai célokra felhasználjuk.